Meer informatie over Webmeester

Webmeester, Magento specialisten in Nederland, België, Engeland, India

 

 

 

Webmeester is de Magento webwinkel expert bij uitstek maar tevens "Full service webdevelopment bureau". Dit wil zeggen dat u voor alle mogelijke verzoeken slechts één adres nodig heeft. Kijk bij onze diensten voor een volledig overzicht van alle expertises die wij beheersen.

 

We beschikken over een groot internationaal team experts op gebied van alle populaire open source ecommerce en website cms systemen als Magento, Joomla, Wordpress, Drupal, CakePHP en Silverstripe. Ook SQL, PHP5, CSS3, HTML5, ASC3 en de meest recente technologiën behoren tot onze skillsets.

 

We bedienen een klantenbestand van ruim 220 klanten, opgebouwd in de jaren sinds de lancering van het Magento platform. Onder deze klanten een 100 tal Magento webwinkels! We hebben hiermee een zeer ruime ervaring in deze specialisatie.

 

Lage kosten in het voordeel van de klant

 

We geloven in een lage kosten structuur voor het behalen van een zeer concurrerende marktpositie. Al onze teamleden werken vanaf eigen locatie in een groot netwerk, vanuit diverse landen zoals Nederland, België, Engeland en India. Door zorgvuldig en stapsgewijs ons team uit te blijven breiden, waarbij een zeer strenge selectie en het constant hoog houden van kennis en kwaliteit de voornaamste basis vormen hebben we een zeer hoog niveau van kwaliteit t.o.v. een zeer scherpe prijsstelling kunnen bieden en behouden over de jaren.

 

Specialisaties

 

Specialisten op gebied van ontwikkeling, onderhoud, modificatie en succesvol maken van webwinkels met in het bijzonder Magento. Maar ook websites, apps voor iPhone, Android, Tablets. Facebook integraties (facebook store), php programmeurs, grafische vormgeving, seo, smo, animatie, SAAS ontwikkeling en nog veel meer!

U zoekt vakmensen voor uw online succes? Dan bent u bij Webmeester aan het juiste adres. te alle tijden snel, vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar!
 

 


Webmeester is officieel partner van:


Cargowiz - Slim verzenden met MagentoMultisafepay - Slim en veilig betalen met iDeal en andere methodes binnen uw Magento webshopSisow - Voordelige en snelle implementatie van iDeal en Bancontact in uw Magento webshopKiyoh - Onafhankelijke reviews voor uw webwinkel