Vanaf de release van Magento hadden we bij Webmeester al door dat dit niet zomaar een nieuw webshop systeem zou worden. En dat is gebleken, in de voorbije jaren heeft Magento zich ontplooit tot het marktleidende en meest professionele webshop platform ter wereld. Vanwege onze zeer ruime ervaring en groot team Magento experts kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende verzoeken.

In 2013 zijn we met Webmeester tevens samen gegaan met Interactivated Ecommerce wat inmiddels al een enorm succes genoemd mag worden. De support is nog sneller en beter dan ooit te voren. Ervaar zelf de snelste en meest klant gerichte support voor Magento webshops en hun baasjes, zonder dure maandelijkse abonnementen!

 

Wij bieden een breed scala aan Magento diensten. Enkele voorbeelden:

 

 

 

 

Magento template design en ontwikkeling

Magento template design

 

Voor het omzetten van uw eigen design naar een functioneel Magento template, volledig opgezet met zoekmachine vriendelijkheid in gedachten, bent u bij Webmeester aan het juiste adres.

Een template vormgegeven aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, of wellicht een bestaand template modificeren naar uw wensen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, met onze professionele dienstverlening komen we altijd snel tot het beoogde resultaat!Zie ook onze artikelen op Interactivated.nl over dit topic:
http://www.interactivated.nl/responsive-magento
http://www.interactivated.nl/responsive-upgrade

 

 

Magento support

Gespecialiseerde Magento support - De snelste van NL en BE!

 

Beschikt u al over een Magento webwinkel en zijn er uitbreidingen nodig? Of zit u met een gestrand project en de handen in het haar? Kies dan voor onze professionele Magento service. Magento heeft geen geheimen voor onze programmeurs! Wij zijn u altijd snel en vakkundig van dienst bij al uw verzoeken voor het Magento platform.

We zijn gestart met Magento vanaf de eerste release en daarmee een van de eerste partijen in Nederland die het volledig expertise pakket van Magento diensten aanbood. Door deze ruime ervaring kunnen we dan ook zeggen dat het platform geen geheimen kent voor ons team. Ervaar zelf het verschil van een gedegen werkwijze met echte experts volgens de Magento standaard.


Neem contact op voor een offerte op maat!


MAGENTO UPGRADEN NAAR 1.8? (Interactivated Ecommerce)

 

 

Magento module ontwikkeling

Magento module ontwikkeling (Extensies)

 

Zou uw webwinkel perfect zijn met die ene extra functionaliteit? Maar geen module op de markt die volstaat aan uw exacte wensen? Laat een module op maat ontwikkelen door Webmeester. We kunnen aan alle mogelijke verzoeken voldoen. Geen opdracht te complex en tegen zeer gunstige tarieven.

 

 

Magento module ontwikkeling & Magento modules door Webmeester:

 

 

 

 

 

Betaalmethodes Nederland voor Magento

Payment providers en logistieke integraties

 

Zonder goede betaal en verzendlogica geen goede webwinkel! Wij zijn bekend met alle grote PSP's (Payment service providers) en kunnen u snel van dienst zijn bij de integratie van betaalmethodes als iDeal, Bancontact (Mr Cash), Giropay, Sofort, Direct ebanking, Paypal, Mastercard, Visacard, Amex, Afterpay, Achteraf betalen, Acceptgiro, Rembours en meer.

 

Voor de verzendkosten kan er op diverse manieren worden gewerkt zoals een volledige automatisering, standaard tarieven voor landen, een matrix werkend met gewicht VS bestemming en meer. Ook is webmeester officieel partner van Cargowiz, dé best geautomatiseerde logistieke oplossing voor uw webwinkel.

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende aanbieding op maat.

 

 

 

 

Magento webhosting

Magento webhosting - De beste basis voor een snelle webwinkel

 

Magento is een zeer zwaar platform dat veel vereist van uw server. Het is daarom aan te raden niet voor het eerste het beste webhostingpakket te kiezen, maar een goede Magento geoptimaliseerde webserver te kiezen. Wij bemiddelen in de beste webhosting voor een eigen dedicated Magento server, tegen tarieven die u elders betaald voor een 'shared' Magento hosting en plaatsen onze eigen Magento optiimized NginX besturings systeem hier op. Hiermee zijn snelheden onder de 1 seconde haalbaar en komt u nooit aan de limieten waarmee vervelende upgrades worden afgedwongen.

U gebruikt teveel processorkracht, uw vps zit aan zijn grenzen, u bent over het toegstane aantal MB's, Of uw site is simpelweg te traag.. Klink dit u bekend van uw huidige hostigpartij? Neem snel contact met ons op voor verlossing van deze euvels en bespaar ook nog eens kosten op uw huidige hosting contract!


Zie voor een echte snelle Magento shop onze artikelen op Interactivated.nl
http://www.interactivated.nl/magento-performance-setup/

 

 

Magento SEO

Magento zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Zonder goede vindbaarheid dus ook geen bekendheid of inkomsten. Magento is in de basis het meest afgestemde pakket op alle mogelijkheden van Google maar er komt een expert bij kijken om dit volledig en goed in te richten. De Google richtlijnen zijn in de afgelopen tijden fors gewijzigd en er zijn tal van zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Laat ons uw webwinkel optimaliseren en vervolgens omhoog werken in de resultaten met een gerichte linkbuilding campagne.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

 

 

Vertalingen voor Magento - Magento translations Dutch

Vertalingen en invoer in uw webwinkel

 

Uw webwinkel uitbreiden met meerdere talen om ook in het buitenland meer verkopen te genereren? Laat ons de meertalige winkel professioneel voorbereiden zodat u ook echt gevonden kunt worden. Daarnaast beschikken we over vele professionele vertalers voor vrijwel alle grote talen. We kunnen de volledige content van uw webwinkel tegen gunstig tarief vertalen en direct voor u invoeren en importeren!

 

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

 

 

Facebook shop voor magento

Facebook integratie en andere social media in Magento

 

Social Media is heden ten dage onmisbaar voor de moderne webwinkel. We bieden tal van mogelijkheden varierend van Facebook likes op uw pagina, uw profielen linken, het opmaken van uw profielpagina's, genereren van likes op facebook, het opstarten van een winkel op Facebook gekoppeld aan uw Magento webwinkel, Twitter feeds, Facebook vrienden op uw webwinkel en meer.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

 

Magento module KiyOh Reviews

Magento module KiyOh Reviews

 

KiyOh.nl-gebruikers kunnen met deze plug-in automatisch klantbeoordelingen verzamelen, publiceren en delen in social media. Wanneer een klant een bestelling heeft gemaakt in uw Magento Shop, wordt een e-mail uitnodiging automatisch na een paar dagen verstuurd om u te beoordelen. De e-mail wordt uit naam en e-mailadres van uw organisatie gestuurd, zodat uw klanten u herkennen. De e-mail tekst is aanpasbaar en bevat een persoonlijke en veilige link naar de pagina om te beoordelen. Vanaf nu worden de beoordelingen dus automatisch verzameld, gepubliceerd en gedeeld. Dat is nog eens handig!


https://www.webmeester.eu/magentomodules/kiyoh-magento-2-0-stable.html

 

 

Maar ook B2B webshops, high performance webshops, multistores, volledige maatwerk winkels en nog veel meer.
U hebt een idee voor Magento? Wij kunnen het realizeren!

 

 

Uw nieuwe webwinkel:


Bij het opzetten van uw nieuwe webwinkel komt veel kijken. Aan uw kant moet er zorg gedragen worden voor een goed assortiment, het logistieke proces en de inkoop, goede afspraken met leveranciers, een goed plan voor het promoten van uw site en een goed beeld vormen van de gewenste stijl en de doelgroep die u gaat bedienen. Webmeester is u graag van dienst bij het advies dat bijdraagt aan de juiste beslissingen. Een goed begin is immers het halve werk!

Aan de andere kant is daar het design en de ontwikkeling zelf. Een passend design waarmee u direct in de smaak valt en het vertrouwen wint bij uw doelgroep. Een goede keuze uit functionaliteiten en modules die de gewenste meerwaarde en gebruiksgemak bieden voor uw webwinkel en een professionele aanpak vanaf de basis die een goed functionerende en makkelijk uit te breiden webwinkel garanderen voor nu en de toekomst.

Wij zijn u graag van dienst bij het gehele project van A tot Z. Advies, design, logo, ontwikkeling, modules, maatwerk, zoekmachine optimalisatie, online promoties en alles wat er bij komt kijken.
Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte. Een Magento webwinkel kan op maat samengesteld worden voor vrijwel ieder budget en alle mogelijke wensen.