Responsive Magento template ontwikkeling

Responsive Magento

Interactivated Ecommerce biedt vele online diensten zoals het design en het creëren van Responsive Magento Websites.


Wat is een Responsive design?

Met de komst van nieuwe technologieën zijn er meer platformen waarop producten en diensten aangeboden kunnen worden. Responsive Magento design is een middel om uw websites in hoge kwaliteit te tonen op diverse apparaten zoals desktop pc's, tablets en smartphones.

De meeste websites zijn gemaakt om met een PC bekeken te worden. Deze sites zijn op een tablet of smartphone vaak traag en frustrerend om te bekijken. Nu steeds meer consumenten gebruik maken van andere apparaten om sites te zoeken en bekijken bieden wij een platform dat automatisch detecteert vanaf welk apparaat de site bekeken wordt. De site past zich dan automatisch aan op het specifieke apparaat. Ondanks dat het scherm kleiner is blijven belangrijke onderdelen zoals het logo, ‘toevoegen aan winkelwagen’ en zoekfunctie goed zichtbaar.


Specialisatie in responsive en meer:

Interactivated Ecommerce is gespecialiseerd in Magento. Een krachtig platform voor E-commerce winkels. Met Magento kunt U duizenden producten uploaden, uw site SEO vriendelijk opzetten en bestaande ERP en CRM systemen integreren.

Nu steeds meer mensen aankopen doen via smartphones en tablets, wilt u natuurlijk dat uw webwinkel optimaal functioneert en er goed uitziet op deze apparaten.

Responsive Design is de volgende stap voor uw online winkel en het Magento platform biedt uw bezoekers optimaal gebruikers gemak op elk apparaat.

Wilt u meer weten over responsive Magento webdesign of een van onze diensten neem dan contact met op met het Interactivated Ecommerce team.


Zie ook onze specialisaties voor Magento zoals Hoge performance webshops en Magento seo die u, samen met een responsive design de voorsprong bieden op de concurrentie.