Mobiele app of software laten maken

Het laten maken van een website is één ding, als er meer bij komt kijken heeft u meestal een echte programmeur nodig. Deze specialisten kunt u inschakelen via Componence.com. Dit bedrijf is één van de weinig Liferay partners in ons land. Dit houdt in dat u hier terecht kan voor een partner die het liferay portal van binnen en buiten kent. Omdat we weten dat het pas net begint bij het laten maken van een website, helpen we u ook bij het maken van een mobiele app of een software systeem op maat. Onze programmeurs worden bijvoorbeeld ook regelmatig aan het werk gezet om een e learning systeem voor een school in werking te stellen.

E-learning software

Als het gaat om E-learning dan werken we samen met het software programma Valamis. In het Valamis e-lerning software pakket vindt u alle noodzakelijk functies om uw school en leerlingen efficiënt te kunnen helpen. Het maken van roosters, schema’s en planningen wordt hierdoor bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger.

Mobiele app

Tegenwoordig besteden mensen meer tijd op huns smartphone dan hun normale computer. Des te meer reden om steeds meer te richten op mobiele bezoekers, een mobiele app is daar ideaal voor. Onze programmeur weten binnen een mum van tijd een nette en goed werkende applicatie voor uw website te creëren.

Marketing online

Als u een nieuwe website of een mobiele app beheerd dan wilt u natuurlijk wel dat er ook voldoende bezoekers op komen waardoor u er een leuk bedrag aan kunt verdienen. Marketing op internet komt dan van pas. Schakel advies in en laat onze specialisten een blik werpen op uw internetmarketing strategie.