6 maanden na de fusie tussen Webmeester.eu en Interactivated.nl kunnen we inmiddels wel spreken van een daverend succes. We zagen beoordelingen van klanten enorm in waardering stijgen, de service reactie tijden flink  teruglopen waardoor klanten nog sneller worden geholpen en de kwaliteit nog verder omhoog gaan.


Inmiddels zijn we ook op het internationale toneel steeds breder vertegenwoordigd en zijn zelfs diensten als 3D-mapping van bedrijven, sport terreinen en meer mogelijk binnen ons dienstenpakket waarover binnenkort meer.
 

Met de combinatie Webmeester en Interactivated zijn we nu actief in België, Nederland, Oekraïne en Engeland. Daarnaast zijn we de samenwerking aangegaan en nog altijd aan het uitbreiden met partners over de hele wereld om zo onze professionele diensten voor o.a. Magento globaal aan te bieden en een snelle groei te blijven stimuleren.

 

Naast de vertrouwde diensten op het gebied van Magento, Wordpress en maatwerk development kunt u nu ook terecht voor zoekmachine optimalisatie, app development en zelfs 3D Mapping van een bedrijventerrein, sportveld (golfbaan bijvoorbeeld) en meer.

 

We staan garant voor de hoogste kwaliteit op alle diensten die we aanbieden met de snelste service en support. Vroeger al, en nu des te meer met een nog sterker en nog beter gespecialiseerd internationaal team.

 

Ervaar het zelf!