s'Werelds Magento hosting

Snelheid is een van de belangrijkste factoren voor een succesvolle online winkel. Niet alleen zullen uw bezoekers de webwinkel plezieriger vinden om te bezoeken, ze kopen ook meer, vaker en voor gemiddeld meer waarde. Men kan immers meer bekijken in de zelfde tijd dan op een tragere webshop.

Afgezien van een meerwaarde voor de bezoeker is het voor u als beheerder een stuk prettiger werken in een snelle admin omgeving en waardeert Google snelle sites hoger dan trage sites.

Uit onderzoek van Walmart is gebleken dat:

  • 100 ms vertraging gelijk staat 1% omzet verlies.
  • 500 ms vertraging gelijk staat aan 20% minder klanten.
  • 1000 ms vertraging gelijk staat aan 7% minder conversies.

Ook weten we dat een bezoeker die langer moet wachten dan 4 seconden voor uw site is geladen in de meeste gevallen de site zal vertrekken om waarschijnlijk nooit meer terug te keren.


Read More

Labels:

Posted in Magento Webwinkel By Ronald

Responsive Magento template ontwikkeling

Responsive Magento

Interactivated Ecommerce biedt vele online diensten zoals het design en het creëren van Responsive Magento Websites.


Wat is een Responsive design?

Met de komst van nieuwe technologieën zijn er meer platformen waarop producten en diensten aangeboden kunnen worden. Responsive Magento design is een middel om uw websites in hoge kwaliteit te tonen op diverse apparaten zoals desktop pc's, tablets en smartphones. lees verder....


Read More
Posted in News Magento Webwinkel Magento expert By Roy Van Eijsselsteijn

Magento is een van de meest populaire en zoekmachine vriendelijke e-commerce platforms. Het is een krachtige en flexibele module waardoor een ervaren beheerder gemakkelijk kan omgaan met het backend werk van een Magento webshop.

Read More
Posted in Magento Webwinkel By Sandeep