De laatste jaren is het gebruik van open source software flink gegroeid. Dit komt voornamelijk door het feit dat open source software niet langer onder doet voor dure standaardsoftware. Kleine en middelgrote ondernemingen profiteren hier van en ook voor particulieren wordt goede software bereikbaar. In dit artikel alles over open source software en de verschillende beschikbare pakketten.

Read More
Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Heeft u een bedrijf en heeft u het doel om in de toekomst internationaal op de kaart te staan? Dan is het natuurlijk nooit te vroeg om onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Er zijn een aantal zaken die bekeken moeten worden, want de stap maken naar de internationale vaarwateren is in veel gevallen een sprong in het diepe.

Read More
Posted in Partner blogs By Rick Burgers

s'Werelds Magento hosting

Snelheid is een van de belangrijkste factoren voor een succesvolle online winkel. Niet alleen zullen uw bezoekers de webwinkel plezieriger vinden om te bezoeken, ze kopen ook meer, vaker en voor gemiddeld meer waarde. Men kan immers meer bekijken in de zelfde tijd dan op een tragere webshop.

Afgezien van een meerwaarde voor de bezoeker is het voor u als beheerder een stuk prettiger werken in een snelle admin omgeving en waardeert Google snelle sites hoger dan trage sites.

Uit onderzoek van Walmart is gebleken dat:

  • 100 ms vertraging gelijk staat 1% omzet verlies.
  • 500 ms vertraging gelijk staat aan 20% minder klanten.
  • 1000 ms vertraging gelijk staat aan 7% minder conversies.

Ook weten we dat een bezoeker die langer moet wachten dan 4 seconden voor uw site is geladen in de meeste gevallen de site zal vertrekken om waarschijnlijk nooit meer terug te keren.


Read More

Labels:

Posted in Magento Webwinkel By Ronald

Jaarlijks kiezen vele Nederlanders en Vlamingen ervoor hun koude kikkerlandjes in te ruilen voor een leven onder de zon. De een slaagt daar al snel in, de ander heeft veel tijd nodig om te aarden en andere keren terug na maanden of jarenlange heimwee.

Tegenwoordig zien we ook steeds meer jonge ondernemers naar Spanje vertrekken die hun inkomen online verdienen en hun beroep vanaf iedere locatie ter wereld kunnen uitoefenen. Dan eenmaal in Spanje kriebelt het natuurlijk weer met onze ondernemersgeest om iets te ondernemen. lees verder...

Read More

Labels:

Posted in Partner blogs By Ronald

Als u internet van Ziggo afneemt, kan Ziggo webmail erg handig zijn. Met webmail van Ziggo kunt u kunt inloggen vanaf uw pc, tablet of smartphone. Dit kan gewoon met uw bestaande e-mailadres en wachtwoord. U krijgt dus niet een geheel nieuw e-mailadres in tegenstelling tot veel concurrenten.

Read More
Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Het laten maken van een website is één ding, als er meer bij komt kijken heeft u meestal een echte programmeur nodig. Deze specialisten kunt u inschakelen via Componence.com. Dit bedrijf is één van de weinig Liferay partners in ons land. Dit houdt in dat u hier terecht kan voor een partner die het liferay portal van binnen en buiten kent. Omdat we weten dat het pas net begint bij het laten maken van een website, helpen we u ook bij het maken van een mobiele app of een software systeem op maat. Onze programmeurs worden bijvoorbeeld ook regelmatig aan het werk gezet om een e learning systeem voor een school in werking te stellen.

Read More
Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Wat is online marketing?

16-09-2016 12:36

Zoekt u een online marketing assistent? Online marketing is de ideale manier om op een meetbare manier nieuwe en bestaande klanten te bereiken. In dit artikel gaan we in op de vraag: wat is online marketing? Door goed te begrijpen wat online marketing precies is kunt u hier op een begrijpelijke manier mee aan de slag.

Read More
Posted in Partner blogs By Rick Burgers

De voordelen van SEO

15-09-2016 12:35

Het internet wordt steeds groter en belangrijker dus kan je als bedrijf niet meer online onzichtbaar blijven. Vroeger maakte je reclameborden en folder en zorgde je dat die op zoveel mogelijk plekken zichtbaar werden, maar hoe ga je ervoor zorgen dat je zichtbaar wordt op het internet?

Read More

Labels:

Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Het hebben van een webshop klinkt hartstikke leuk. Je eigen dingen verkopen en hier geld mee verdienen. Echter moet je hier wel een aantal dingen voor doen. Te beginnen met het maken van de webshop. Aan welke dingen moet je denken en welke dingen moet je allemaal doen?

Read More

Labels:

Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Het beginnen van een webwinkel is voor sommigen een hele stap. Er zijn namelijk meerdere factoren waarop gelet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de gebruiksvriendelijkheid, de zoekmachine, de inrichting en nog meer van dat soort zaken. Echter moet je daarvoor nog bedenken wat je eventueel zou willen verkopen. Daarop moet namelijk alles worden afgestemd. Wellicht heb je dat al bedacht en kan je beginnen aan het bouwen van een webwinkel. Zoals aangegeven is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. In dit artikel geven we je enkele tips waar je moet letten zodat je een goede webshop kan maken.

Read More

Labels:

Posted in Partner blogs By Rick Burgers

Zit u in de e-commerce branche en bent u van plan om geld te verdienen via het internet?

Dan heb je uiteraard een goed systeem nodig. In dit artikel leg ik u uit waarom u een goed systeem nodig hebt voor het opzetten van een webshop en geef ik daarnaast een aantal opties van de verschillende CMS-systemen zoals bijvoorbeeld Magento.

Read More

Labels:

Posted in Partner blogs By Rick Burgers

6 maanden na de fusie tussen Webmeester.eu en Interactivated.nl kunnen we inmiddels wel spreken van een daverend succes. We zagen beoordelingen van klanten enorm in waardering stijgen, de service reactie tijden flink  teruglopen waardoor klanten nog sneller worden geholpen en de kwaliteit nog verder omhoog gaan. Inmiddels zijn we ook op het internationale toneel steeds breder vertegenwoordigd en zijn zelfs diensten als 3D-mapping van bedrijven, sport terreinen en meer mogelijk binnen ons dienstenpakket waarover binnenkort meer.Read More
Posted in News By Shirley van Kerckhove

In 2014 staan er flinke veranderingen op de planning in het consumentenrecht binnen Europa. Dit beinvloed dan ook de regelgeving voor webwinkels. De nieuwe regels zullen van toepassing zijn voor alle Europese lidstaten en zullen er voor zorgen dat online verkopen aan Franse, Belgische, Deense of bijvoorbeeld Duitse klanten een stuk transparanter en eenvoudiger wordt.

Vanaf begin 2014 zullen de regels van kracht zijn in Europa. Webwinkels in Nederland hebben vervolgens tot Juni 2014 de tijd om de nodige aanpassingen binnen hun webshop door te voeren. De vijf voornaamste aanpassingen hebben we voor u in kaart gebracht:Read More
Posted in News By Shirley van Kerckhove

Webmeester is nu onderdeel van Interactivated Ecommerce.

Een groot deel van het klantenbestand, en de teams van Webmeester internationaal zijn samen met de website overgedragen aan Interactivated. Hiermee wordt een nog betere service gegarandeerd, nog bredere expertise en nog sterker geheel als Magento specialisten...

Read More
Posted in News By Shirley van Kerckhove

Responsive Magento template ontwikkeling

Responsive Magento

Interactivated Ecommerce biedt vele online diensten zoals het design en het creëren van Responsive Magento Websites.


Wat is een Responsive design?

Met de komst van nieuwe technologieën zijn er meer platformen waarop producten en diensten aangeboden kunnen worden. Responsive Magento design is een middel om uw websites in hoge kwaliteit te tonen op diverse apparaten zoals desktop pc's, tablets en smartphones. lees verder....


Read More
Posted in News Magento Webwinkel Magento expert By Roy Van Eijsselsteijn

Een team Magento experts helpt de beginnende webwinkelier zijn plek veroveren in het web winkel rijk. De one stop oplossing voor logistiek, betaalmethoden, module ontwikkeling, betrouwbaar support en alle andere aspecten van het beginnen van een webwinkel.

Read More
Posted in Magento expert By Sandeep Malviya

Magento is een van de meest populaire en zoekmachine vriendelijke e-commerce platforms. Het is een krachtige en flexibele module waardoor een ervaren beheerder gemakkelijk kan omgaan met het backend werk van een Magento webshop.

Read More
Posted in Magento Webwinkel By Sandeep